Bliv medlem
 
Du er ikke logget ind
mandag den 18. marts 2019

Vi har brug for dig som medlem af Danske Naturister
 

Du gør en forskel..
Danske Naturister er en medlemsbaseret forening. Næsten alle arbejder kun frivilligt, og vores økonomi er stort set baseret på medlemskontingenterne.

Kort sagt:
 medlemmerne er livsnerven i Danske Naturister. Arbejdet for at fremme naturismen - nøgenkulturen i Danmark er derfor afhængig af, at vi bliver flere medlemmer - Bliv medlem i dag og vær med til at gøre en forskel! 

Medlemskabet er hurtigt tjent hjem, hvis du benytter dig af de mange medlemsfordele vi kan tilbyde - bl.a. rabat på naturistpladser 
(se Samarbejdspartnere), rabat til kurbade og til naturistsvømning landet over - desuden kan du opnå rabat på varerne i webshoppen.

Nyhed: Fremover er du også automatisk medlem af INF-FNI når du melder dig ind i Danske Naturister. Fra 1. august 2012 udsteder vi vores medlemskort med INF-mærke som giver adgang og rabat på en lang række campingpladser og feriecentre i Europa og øvrige omverden. Dette er nu inkluderet i medlemskabet af Danske Naturister til markedets bedste pris!

Det koster pr. 1/4 2012 kr. 250,- pr. person for ét års medlemskab.
Er du under 30 år koster det kun kr. 180,-.
Medlemskabet gælder fra den dato du melder dig ind og et år frem. 

Bliv Aktiv
Vi stiller ingen krav til medlemmerne. Vi er taknemmelige for den støtte, der ligger i selve medlemskabet og kontingentet. Men har du lyst til at være aktiv som medlem, har vi masser af muligheder og opgaver til dig i foreningsarbejdet. 

NYHED: Meld dig ind nu og få samtidig Årsskrift 2013 gratis tilsendt
 

MELD DIG IND I DANSKE NATURISTER 
- DER ER INTET TØJ AT SPILDE ! ! !

Årsskrift 2013 er et flot blad på 20 sider, som fortæller om naturisme i Danmark anno 2013 set fra Danske Naturister og vores samarbejdspartneres vinkel.

Resten af året vil alle nye medlemmer automatisk få bladet tilsendt sammen med jeres medlemskort som gratis velkomstgave.

Læs mere om bladet her >